fbpx

Mest om mig:

Igennem de sidste 20 år  har jeg beskæftiget mig med psykoterapi og været optaget af relationer, metoder og kommunikation.

En interesse som går tilbage til folkeskolen og som nu føles som en del af mit DNA. Jeg interessere mig for mennesker og holder mig autentisk.

Nu har jeg åbnet en praksis med psykoterapi og samtaler.

om Ensomhed

Jeg ved, hvor svært det kan være, at erkende at der er et problem og at det nogen gange kræver mere end du selv kan løse. Se evt. mit indlæg om emnet.

Dertil kommer tankerne om hvem, hvor og måske også hvordan dette skal foregå? Hvilken autentiske metode kan være mest hjælpsom for mig? Samt hvor langt tid denne overvejelse kan tage og så mangler du endnu at tage kontakten.

Denne proces er mere almindelig end, du drømmer om og kan i øvrigt være ganske lang. Du bestiller, når du er klar til det. Enten det er af udmattelsen over af have det sådan, eller noget helt andet. Men som oftest løser problemerne ikke sig selv, derfor kan psykoterapi hjælpe dig.

Når du så er kommet så vidt, at vi har aftalt en tid og dagen er oprandt for vores første møde, er nervøsitet eller lignende stemninger, oftest en følgesvend for dagen. Du skal dog ikke være nervøs for at være dit autentiske selv.

Samtale og psykoterapi

I vores første kontakt kan det muligvis være hjælpsom for dig at vide, at jeg har været der- flere gange, jeg vil altid være mit autentiske selv.

I de tanker- følelser- impulser og handlinger som ofte knytter sig hertil. Derfor er det også af stor betydning, du føler at du er velkommen, præcis som du er.

Jeg fortæller dig altid om, hvad metoden eller den terapeutiske intervention går ud på, inden vi går i gang med det.

Jeg har tidligere arbejdet med mennesker med afhængighedsproblematikker og de bagvedliggende årsager.

Herunder også pårørende til børn og voksne, hvor det har handlet om, at skabe en autentisk forandring.
Så det bliver nemmere at give slip i sorgen, skammen eller en hvilken som helst følelse, der nu er fulgt med.

Der er selvsagt mange problematikker indenfor mange emner, både af psykisk, socialt og samfundsmæssig karakter, når vi taler om at være i kaotisk situation som en afhængighed. 

Igennem mit arbejdsliv har jeg taget flere uddannelser- da min faglighed altid har været et vigtigt fokus.

Derfor har jeg i dag uddannelser ud over at være socialrådgiver, indenfor:

Der har også i stigende grad været en optagethed af, at jeg er respektfuld, autentisk og omsorgsfuld i vores relation. Så det føles trygt og tillidsfuldt at arbejde med det sårbare besvær undervejs.

Således vi kan samarbejde om, at dit liv bliver nærværende, autentisk og glædeligt.