fbpx

Vidnesbyrd/Anbefalinger:

Godmorgen og Tak Rikke.

Jeg bliver nød til at sige Jeg er dig dybt taknemlig Og tusind tak for din tid Fra de samtaler jeg har haft med dig begyndte og til nu Er der meget ved mig der har flyttet sig. Rykket sig

Da jeg begyndte med samtaler var jeg meget ked af det græd over det meste . Og meget af tiden Var fyldt med en vrede der gjord at jeg følte jeg ikke kunne være i min krop. Og jeg talte meget uskønt om mig selv og til mig selv.

Havde en avra af vrede om mig Men nu har jeg endelig fået talt om de seksuele overgreb og svigt (som jeg har haft ned mig det meste af livet) der har været som jeg ikke selv har haft øje for kunne være en årsag til min gemt og undertrykket vred. Det var jo så længe siden . Jeg har aldrig haft mod til at tale om min fortid . Følte den var for beskidt og trist .

Og så gjord den jo også ubeskrivelig ondt. Og jeg kunne jo selv havde sagt fra.

Da jeg talte med dig førte gang i telefonen var der noget varmt og godt ved din stemme der gjord jeg kunne åben op .

Det har givet mig en dejlig ubeskrivelig følelse i kroppen .

En lettelse En glæde til livet .

Der er nu plads til jeg kan se på mange andre ting med positiv tilgang . Jeg ser nu på mig selv som en der må sige fra og til efter eget behov . Der er stadig noget jeg er ked af men jeg mærker og føler glæden Jeg ser der er meget at glæde sig over

Så Rikke Mange tak for dit rolig forstående tilgang .

Tak for din tålmodighed.

Tusind tak for hjælpen til at finde mit gode   jeg.

Anonym/august 22

Jeg kan varmt anbefale Rikke vitalersammen

Hun har hjulpet mig med at få parkeret en skilsmisse

Hun har fået mig til at se at jeg skal vise omsorg for mig selv for først der kan man vise omsorg for andre

For mig at se er Rikke utrolig dygtig

Kærlig hilsen Svenne/november 21

Jeg føler mig fuldstændig tryg ved at tale med Rikke. Og jeg har fået nogle virkelig gode værktøjer at arbejde med. Og det får man kun gemmen en lyttende terapeut. Og Rikke er i den grad lyttende.

Mange tak for samarbejdet med at gøre mig til et stærkere menneske der passer på mig selv.

Sanne/ Marts 22

Anbefaling

Rikke forstår at balancere imellem nænsom, kærlig og undersøgende samtale på den ene side og kyndig og måske mere direkte vejledning på den anden. Hendes mange år i terapiens verden fornægter sig ikke, og uanset mine samtalers indhold føler jeg mig tryg i processen og samtalen bliver altid rundet godt af.

Anonym/august 22